Известие

Collapse
No announcement yet.

147 engine test

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 engine test

здравеите! скоро си купих алфа 147 2.0 16в и вчера в студа ми изписа на таблото engine control sistem faild и като по загря колата това изчезна. нещо лошо ли е това или просто заради времето? мерси предварително

Много вероятно акумулатора да е почнал да здава дреята....провери го някъде.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

а за компютъра да ми нулират, 4е сам си сменил маслото знаеш ли каде да отида?

Comment

Какво искаш да му нулураш на Компа? Сервизния интервал ли?

Смени ли акумулатора?
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

сервизния да. вчера смених маслото и ми пише на компа, че остават 7500 до сервиз, а сигурен ли си че това може да е от акумолатора зашото като загрее колата и то гасне

Comment

може ли да ти пиша на скаип

Comment

Може няма проблем, само ако ти е различен прякора ми пиши кой си....

Иначе за акумулатора, огромен е шанса да е от него. Пробвай с някой нов акумулатор на твой приятел....обяснението е в токовете, може и странно да ти звучи, но заради слаб акумулатор, може да ти диагностициарат....развалени датцици на АБС/АСР и т.н., ламба сонди,дебитомер, та дори да ти кажат, че ЕКУто ти е за смяна...

Естествено може да е от друго, но да пробваш с друг акумулатор е лесно...фабрични акумулатор ли ти е???
              sigpic

Comment

Working...
              X